JASMINGARDEN

Restaurant

Jasmin Garden heeft twee eetzalen.
U kunt aanschuiven aan de Japanse teppanyaki: een bakplaat waarop onze koks letterlijk vóór uw neus uw diner bereiden. Of in ons moderne en sfeervolle à la carte restaurant, waar u kunt genieten van de Chinese keuken en sushi. Wat ook uw keuze zal zijn, wij garanderen u een veelvoud van de verfijndste smaken in een geraffineerde presentatie.

Heeft u last van allergieën? Zie hier de allergenenlijst.

Japans Teppanyaki

Laat u door onze teppanyaki-chefs verwennen met onze authentieke Japanse gerechten. Gezellig en voor uw neus bereid op een gloeiend hete ijzeren bakplaat (de teppan) en dat met gevoel voor show en humor. Dat is pas live-cooking! Daarnaast serveren we verschillende soorten sushi en sashimi, vers bereid door onze sushi-chefs. Een ware culinaire belevenis!

Om u optimaal van dienst te zijn, zetten onze gespecialiseerde chefs zich volledig in met al hun kennis en creativiteit. Onze gasten komen uit de directe omgeving in Twente om kennis te maken met ons Teppanyaki restaurant, maar ook uit de rest van het land en vanuit Duitsland. We waren het eerste Teppanyaki live-cooking restaurant in Overijssel en we bestaan al meer dan 25 jaar! Het Japans restaurant heeft 80 zitplaatsen met 8 bakplaten.

Bekijk hier de menukaart.

Chinees à la carte

In ons sfeervolle eigentijdse à la carte restaurant kunt u naast de traditionele Chinese gerechten kennis maken met de moderne Chinese keuken. Mooie en smaakvolle gerechten gemaakt uit de beste ingrediënten, van Pekingeend tot kreeft bereid op traditionele Kantonese wijze. Uiteraard kunt u ook sushi of sashimi bestellen. Een sensatie voor de smaakpapillen en een lust voor het oog. Kortom, lekker en gezelig uit eten met familie, vrienden of collega's! Het à la carte restaurant biedt 100 zitplaatsen.

Bekijk hier de menukaart.